Autóalkatrész HERTH+BUSS ELPARTS

Online alkatrész katalógus ől HERTH+BUSS ELPARTS

A Herth+Buss Elparts egy német márka, mely járművekhez való elektronikus berendezések gyártására specializálódott. A Herth+Buss Elparts alkatrészek az utángyártott piac középkategóriás termékei.

A Herth+Buss Elparts története

Philipp Herth és Jakob Buss alapította meg a Herth+Buss céget, 1925-ben Langen-ben, Németországban. A vállalat kezdetektől fogva autóalkatrészek gyártásával foglalkozott. Három évvel később Offenbach-ba költöztek. 1967-től a cég központja Heusenstamm-ban található.

Napjainkban a Herth+Buss nagyvállalat, melynek éves árbevétele meghaladja az 80 milliárd EUR-t. A cégnek képviseletei vannak Olaszországban, Belgiumban, Oroszországban, Nagy Britanniában és Franciaországban. 2015-ben a Herth+Buss az USA-ban is képviseletet nyitott.

A Herth+Buss Elparts márka nem régen tűnt fel a piacon, akkor, amikor 2005-ben a cég a jármű elektronikus berendezések gyártása mellett döntött. Jelenleg ebben a termékcsoportban több mint 7700 alkatrész található. A Herth+Buss az utángyártott piacon értékesíti termékeit.

Amennyiben Herth+Buss Elparts autóalkatrészeket szeretne vásárolni online, használja webáruházunk szolgáltatásait.

A Herth+Buss Elparts autóalkatrészek

A Herth+Buss Elparts autóalkatrészek 3 kategóriába sorolhatók:

  • Elektronikus berendezések. A termékcsoport jeladókat, jeladó egységeket, reléket, kapcsolókat, érzékelőket, feszültségváltókat, invertereket, önindítókat, mosószivattyúkat, kábeleket és gyújtótekercseket tartalmaz. A vállalat ezen termékek gyártása esetében a kiváló minőségre és a pontosságra törekszik.
  • Világító rendszer alkatrészek. Ebben a kategóriában nappali menetjelzőket, fényszórókat, hátsó lámpákat és izzókat találunk. A Herth+Buss gyárt nappali és éjszakai világító rendszereket, valamint olyanokat is, melyek rossz időjárási körülmények között használhatók.
  • Autóberendezések beszereléséhez szükséges alkatrészek. A vállalat gyárt csatlakozókat, konzolokat, tömítéseket, alátéteket, tömlőket, csöveket, kábeleket és biztonsági berendezéseket. A német cég katalógusában minden olyan lényeges alkatrész megtalálható, ami a főbb járműberendezések beszereléséhez szükséges.

A Herth+Buss Elparts autóalkatrészek minden autómodellhez megfelelők. A gyár garantálja, hogy naprakész katalógusa még a legújabb modellekhez is tartalmaz alkatrészeket.

Kategória keresés
Kategória keresés eredménye
Nincs találat
Klímaberendezés
Nézze meg a gyártók legújabb ajánlatait:
Kosár
#
Az Ön kosara üres