Autóalkatrész HEPU

Online alkatrész katalógus ől HEPU

A HEPU német cég, mely hűtőrendszer alkatrészek gyártására specializálódott. A cég termékei kiváló minőségűek, és az ázsiai és európai gépkocsik többségébe beszerelhetők. E márkanév alatt készülnek eredeti és utángyártott alkatrészek is.

A HEPU története

Hivatalosan a HEPU Autoteile GmbH bejegyzése 1996-ban volt, de története jóval előbb, az 1960-as évek közepének Németországában kezdődött. Alapításának pillanatától a mai napig a cég a legtöbb neves európai autómárkához készülő folyadék szivattyúk tervezésével, fejlesztésével és gyártásával foglalkozott. A cég központja a németországi Kalletal-ban található.

50 éves tapasztalatával a vállalat folytatja a csúcstechnológiák és anyagok gyártásba való bevonását, és fejlesztései lehetőséget teremtenek a prémium minőségű termékek gyártására is; ennek ellenére még a középkategóriába tartozik. Az utángyártott piacra szánt alkatrészek mellett a cég olyan autógyáraknak szállít termékeket, mint az Opel, az Audi, a BMW, a Saab, a Mercedes-Benz, a Porsche, a Renault, a Volvo stb. Webáruházunkban bármikor vásárolhat HEPU márkás autóalkatrészt, így 2 éves garanciával bizonyítani tudjuk ezek minőségét.

A HEPU autóalkatrészek

  1. Vízpumpák. Gyártásuk során szigorú a minőségellenőrzés, melyet minden szakaszban szakértők végeznek. Így a pumpa alkatrészek kialakításukban, formájukban és méretükben is tökéletes másolatai az eredeti termékeknek. Optimális hűtőközeg áramlást biztosítanak lassú és gyors haladásnál is. Hatékonyak, környezetbarátok és ellenállnak a magas nyomásnak. A HEPU pumpák megbízhatók és kiválóan működnek, mely kiváló minőségű alkatrészeiknek köszönhető. A tárcsák fém-kerámiából készülnek, és nagyon tartósak. A tengelyek edzett acélból készülnek, így a tengely- és sugárirányú terhelésnek is tökéletesen ellenállnak. Az alkatrész háza öntött alumíniumból készül, tartós, korrózióálló és a szivárgás-elleni védelme is kiváló. Precíz kialakítása garancia az egyszerű beszerelésre. A tömítések szilícium-karbidból készülnek, és légmentes csatlakozáskat biztosítanak.
  2. Vezérműszíj javítókészletek. Ebben tárcsák, szíjak és szerelvények találhatók. A készletek beszerelése hosszú időre biztosítja a hűtőrendszer megfelelő működését.
  3. Vízpumpa javítókészletek. További költségek nélkül teszi lehetővé a pumpa javítását.
  4. Hűtőfolyadékok és adalékok. A hűtőrendszer minden alkatrészét védi a korróziótól, a túlmelegedéstől és a vízkő képződéstől. A hővezetés hatékonyságát is növeli.
Kategória keresés
Kategória keresés eredménye
Nincs találat
Kosár
#
Az Ön kosara üres