Autóalkatrész GOETZE

Online alkatrész katalógus ől GOETZE

A Goetze német márka, mely a Federal-Mogul Corporation vállalathoz tartozik. A cég termékei a középkategóriába sorolhatók. Goetze autóalkatrészek online vásárlásához nem kell mást tennie, csak ellátogatnia webáruházunkba.

A Goetze története

A Goetze vállalatot Friedrich Wilhelm Goetze alapította 1887-ben Burscheid-ban, Németországban. A cég első évei alatt nyomásszelepekhez gyártott tömítéseket. A Goetze elég gyorsan fejlődött és a 20. század elején már körülbelül 100 alkalmazottja volt.

1912-ben Friedrich Goetze úgy döntött, hogy járművekhez való dugattyúgyűrűk sorozatgyártásába kezd. Néhány évvel később a cég jármű gumiszerelvényeket is elkezdett gyártani. A második világháború végén a Goetze megkezdte terjeszkedését, más országokban is nyitott üzemeket, és termékeit Németországon kívül is értékesítette. 1997-ben a német vállalat a Federal-Mogul Corporation részévé vált.

A Goetze autóalkatrészek

A Goetze a dugattyúgyűrűk és az arc tömítések egyik vezető beszállítója.

  • Dugattyúgyűrűk. A termékek gyártásánál acéllemezeket és vulkanizált gumit használnak fel, ami növeli az olajjal szembeni ellenállást. A termékválaszték sztenderd és nem sztenderd méretű alkatrészeket is tartalmaz.
  • Arc tömítések. A német cég különféle formájú és méretű arc tömítéseket gyárt. Az alkatrészek gyártásánál ásványi, hideg öntöttvasat használnak fel, ami korrózió- és kopásállóvá teszi ezeket az elemeket. A Goetze arc tömítések teljes védelmet biztosítanak az autóalkatrészeknek a káros behatásokkal szemben.

A cég alkatrészeit a vezető autógyárak összeszerelő üzemeiben használják. A vállalat utángyártott alkatrészeket is készít.

Kategória keresés
Kategória keresés eredménye
Nincs találat
Kosár
#
Az Ön kosara üres