Autóalkatrész GK

Online alkatrész katalógus ől GK

A GK egy vízpumpa márka, mely európai és ázsiai autókhoz készülő termékeket gyárt. Az 1960-as években alapította Gerhard Krull. Jelenleg a cég az AUTEX Autoteile Export GmbH vállalathoz tartozik. A cég központja a németországi Kölnben található. GK márkanéven utángyártott, csúcsminőségű autóalkatrészek készülnek.

A GK autóalkatrészek
  1. Vízpumpák. Nagy teljesítményűek és modern, korrózióálló bevonattal rendelkeznek. Az alkatrészek burkolata alumínium öntvény, mely nagyon tartós. A csapágyak és csigák, a legnagyobb mértékű kopásnak kitett elemek, kemény acélból készülnek, és nagy terhelésnek állnak ellent. A szén-kerámia tömítések SIC technológiával készülnek, korrózióállók, kiváló illesztést és állandó motor hőleadási tényezőt biztosítanak. A szállítás közbeni sérüléseket elkerülendő a vízpumpa alkatrészeket erős kartondobozokban szállítják. A cég választéka több mint 1300 fajta GK vízpumpából áll.
  2. Vízpumpa szerelőkészletek. Az előre összeszerelt vízpumpák mellett GK márkás pumpa- és szíjhajtás szerelőkészletek is kaphatók. Ezekkel lehetséges a kopott alkatrészek egyidejű cseréje. A szerelőkészletekben csapágyak, vízpumpa lapátkerekek, görgők és feszítők, csigák és tömítések találhatók. Minden termék szigorú tesztelésen esik át, és a legmagasabb követelményeknek megfelelő. Ebben a kategóriában több mint 240 cikk található.
Vásároljon GK autóalkatrészeket online

Ha szeretné, hogy autója hosszú időn át, megbízhatóan működjön, javasoljuk, hogy weboldalunkon szerezze be az alkatrészeket. Minden Autoalkatreszonline24.hu vásárló már hosszú ideje értékeli előnyeinket, melyek a következők:

  1. Széles termékválaszték. Üzletünkben vízpumpák és alkatrészeik nagy választékát találja, nem csak GK márkás termékeket, de sok egyéb neves márkát is.
  2. Gyors szállítás. A nagyon keresett alkatrészekből mindig van raktárunkban készletünk, emiatt a szállítási idő nagymértékben lerövidíthető.
  3. Garancia. Autoalkatreszonline24.hu webáruházunkban kapható minden alkatrész kiváló minőségét mutatja, hogy a termékekre 2 éves garanciát adunk.
  4. Szakértő segítség. Online üzletünkben csak tapasztalt szakértők dolgoznak, akik kívül-belül ismerik az összes autómodellt. Bármikor örömmel segítenek a kívánt alkatrész kiválasztásában, tájékoztatást nyújtanak az aktuális engedményekről és a szállítási időről.
Kategória keresés
Kategória keresés eredménye
Nincs találat
Nézze meg a gyártók legújabb ajánlatait:
Kosár
#
Az Ön kosara üres