Autóalkatrész FREMAX

Online alkatrész katalógus ől FREMAX

A Fremax neves márka, mely alatt amerikai, európai és ázsiai autókhoz készülnek féktárcsák és fékdobok. A márka a brazil Jofund S.A. cég tulajdona. A Fremax termékek Dél-Amerikában a felső kategóriában piacvezetők.

A Fremax története

A Fremax márka története 1986-ra nyúlik vissza, amikor Joinville-ben, Brazíliában a Jofund S.A. cég megkezdte működését. Kezdetben a cég ipari fémöntést végzett. 1990-ben kezdték meg a féktárcsák és fékdobok sorozatgyártását a helyi brazil piacra. Ugyanebben az évben regisztrálták hivatalosan a Fremax márkát.

Jelenleg a cég üzletágai Brazíliában, Argentínában, Litvániában, Németországban és Lengyelországban találhatók. Minden évben több mint 7 millió féktárcsát és fékdobot gyártanak a vállalat ipari létesítményeiben. A Fremax alkatrészeket a Mitsubishi Motors csoport használja eredeti alkatrészként, és az utángyártott piacon is nagyon elterjedtek termékeik. A cég katalógusában több mint 1500 különféle féktárcsa található legtöbb gépkocsikhoz, ezért biztosan megtalálja azt, amelyikre szüksége van. A Fremax alkatrészeket online, kedvező áron vásárolhatja meg webáruházunkban.

A Fremax autóalkatrészek

  1. Fékdobok. Kopásálló, környezetbarát anyagokból készülnek melyek hatékony és zajtalan fékezést biztosítanak. Az alkatrészek felülete Stop and Go technológiával kerül megmunkálásra, ami az első alkalommal amikor lenyomja a fékeket megnöveli a súrlódási erőt, így az összekopás gyorsan megtörténik. A dobok egy részét speciális, extrém magas hőellenállású és korrózióálló festék fedi. Minden alkatrészt vákuumcsomagolásban szállítanak. A tárolás idejére a dobok védelmére használt száraz kenőanyag lecsökkenti az összeszerelési időt, megnöveli a súrlódási együtthatót és megóvja a fékpofákat a szennyeződéstől.
  2. Féktárcsák. Nagy széntartalmú öntöttvasból készülnek. Jó hővezetéssel rendelkeznek, és kiváló a hangelnyelő képességük is. Praktikus műanyag dobozokba csomagolják. Ellenállnak a deformációnak, túlmelegedés esetén nem repednek meg. Gyártásuk során ugyanazt a technológiát használják, mint a féktárcsák esetén.
    • Stop and Go. A megnövelt súrlódási együttható meggyorsítja az összekopást.
    • Ready To Go. A technológiának köszönhetően nincs szükség felszereléskor a tárcsa felületének olajmentesítésére.
  3. Fékbetétek. Kiváló minőségű, tartós anyagokból készülnek és rezgésgátló betéttel kerülnek felszerelésre. Rugókkal és más, a felszereléshez szükséges elemekkel együtt szállítják az alkatrészeket.
Eredeti, kiváló minőségű, olcsó FREMAX autóalkatrészek FREMAX eredeti alkatrész legnépszerűbb
Kategória keresés
Kategória keresés eredménye
Nincs találat
Nézze meg a gyártók legújabb ajánlatait:
Kosár
#
Az Ön kosara üres