Autóalkatrész FACET

Online alkatrész katalógus ől FACET

Az olasz Facet vállalat nagy autóalkatrész gyártó. Motoralkatrészek, gyújtásrendszerek és gyújtásrendszer alkatrészek, valamint különféle szenzorok gyártásra specializálódott. A Facet termékek minden európai, japán és koreai gépkocsiba megfelelők.

A Facet története

A F. A. C. E. T. (Fabbrica Apparecchi Contatti Elettrici Torino) cég 1946-ban, Torinóban alakult. Alapítójának az olasz Francesco Andriano tekinthető. Kezdetben a cég wolfram érintkezőket gyártott a telekommunikációs iparnak, és később lépett be az autóalkatrész piacra. 1961-ben, adták ki az első Facet katalógust, melynek különféle műszaki rajzok, és egyéb hasznos információk voltak a gyártott alkatrészekkel kapcsolatban. Az évtized végére a cég belépett a nemzetközi piacra, és az 1980-as években megkezdte termékei exportját az USA-ba. Jelenleg a termékek több mint 80%-a exportra készül. A központ és a gyártóhely Leumann-ban, Torinó közelében található.

A cég eredeti alkatrészeket is gyárt, például a Fiat, Alfa Romeo és Iveco gépkocsikhoz, valamint az utángyártott piacra is szállít termékeket. Ezek több mint 100 országban megvásárolhatók. A cég folyamatosan fejleszti értékesítési hálózatát, és termékei számos üzletben, szervizben és az interneten is megvásárolhatók. Ezért minden európai és USA-beli autótulajdonos vásárolhat Facet autóalkatrészt.

A Facet autóalkatrészek

  1. Érzékelők a motorvezérlő rendszerhez. A cég katalógusában több mint 1300 különféle érzékelő található, melyek a nyomást, a hűtőfolyadék hőmérsékletét, a fojtószelepet, a keréksebességet stb. ellenőrzik. Segítenek a motor teljesítményének növelésében és a károsanyag-kibocsátás csökkentésében, valamint csökkentik az üzemanyagfogyasztást.
  2. Gyújtásrendszer alkatrészek. Ebben a kategóriában közel 1300 cikk található. Gyártás után minden alkatrészt szigorúan tesztelnek: először speciális tesztberendezéseket ami a működési körülményeket utánozza, majd laboratóriumban is. Néhány alkatrész nemesfémekből készül, így garantálják a gyújtás optimális pillanatát.
  3. Hűtőrendszer alkatrészek. Ebben a kategóriában termosztátok, thermo kapcsolók, szenzorok és tömítések - összesen több mint 3000 cikk - található. Tartós anyagból készülnek, ellenállnak a hőmérséklet-ingadozásnak és a magas nyomásnak. A műanyag alkatrészek, például a burkolatok, csatlakoztatása ultrahangos hegesztéses technológiával készül, ami biztosítja az alkatrészek tartósságát.
  4. Relék és kapcsolók. Ebben a kategóriában több mint 500 féle alkatrész található, melyeket különböző rendszerekhez használnak: kezdve a motorvezérlő rendszerektől a féklámpa kapcsolókig.
Kategória keresés
Kategória keresés eredménye
Nincs találat
Nézze meg a gyártók legújabb ajánlatait:
Kosár
#
Az Ön kosara üres