Autóalkatrész ERA

Online alkatrész katalógus ől ERA

Az ERA híres autó elektronikai és elektronikai berendezésekkel foglalkozó vállalat. A márka az ERA S.p.A vállalaté, mely más gyártók által készített autóalkatrészek csomagolásával és disztribúciójával foglalkozik. Minden, ERA márka alatt értékesített alkatrész szigorú ellenőrzésen esik át, és kiváló minőségű.

Az ERA története

Az ERA márka története 1983-ban kezdődött amikor megalakult a Sipea és Efel eredeti alkatrészeket forgalmazó vállalat Moncalieri-ben. Kezdetben a cég neve Elettro Rappresentanze Autocomponenti volt, és a Sipea leányvállalataként működött, mely az utángyártott piacra szállított termékeket. 1999-ben az ERA független vállalattá vált, és 2001-ben kapta meg jelenlegi nevét, az ERA S.p.A.-t,

Ma a cég termékei öt kontinensen, több mint 70 országban kaphatók, és erős piaci pozíciót birtokolnak az utángyártott piacon. Webáruházunkban bármikor vásárolhat ERA autóalkatrészeket online.

Az ERA autóalkatrészek

  1. Gyújtásrendszerek. Ebben a kategóriában tekercseket, dugókat és gyújtáselosztókat, valamint gyújtásszerkezeteket találunk.
  2. Üzemanyagrendszer. Itt kijelzők, fúvókák, kábelek és üzemanyagrendszer alkatrészek, üzemanyagszivattyúk találhatók.
  3. Fékrendszer. Keréksebesség érzékelők nagy választéka (több mint 470 cikk).
  4. Motorvezérlő alkatrészek. A kategóriába különféle szelepek, átalakítók és szenzorok tartoznak, melyek a kipufogógáz nyomását, a fojtószelepet, a beszívott levegő hőmérsékletét, a gázpedál helyzetét és a keréksebességet, az impulzust és más jellemzőket vezérelnek.
  5. Relék. Nagy választékban találhatók a különféle relék és vezérlőegységek, melyek az ablaktörlők, az anlakemelők, az előfűtő rendszer, a légkondicionáló és az üzemanyagszivattyú vezérlésében segítenek.
  6. Mechanikus érzékelők. Itt lámpa kapcsolókat, féklámpa kapcsolókat, olajnyomás- és hőmérséklet érzékelőket, hűtőventilátor thermo kapcsolókat és más berendezéseket vásárolhatunk.
  7. Önindítók és generátorok. A kínálatban 1.075 generátor és 697 féle önindító található.          
  8. Önindító és generátor javítókészletek. Egy önindító vagy generátor javításához néha elegendő, ha kicseréljük a kopott alkatrészeket.Az ERA perselyeket és csapágyakat, zárógyűrűket, kupakokat, persely tartókat, fogaskerekeket, reduktor egységeket, tárcsákat stb. forgalmaz.
  9. Műszerfal és kormányoszlop kapcsolók. Ezeket a fűtő- és vezérlőrendszerek, a duda és a lámpák le- és felkapcsolására használhatjuk, valamint a kormányszög beállítására is.
  10. Kormányzárak. Itt kormányzárakat, gyújtászárakat és hengerzár készleteket találunk.
Kategória keresés
Kategória keresés eredménye
Nincs találat
Klímaberendezés
Szíjtárcsák / Fogaskerékek
Nézze meg a gyártók legújabb ajánlatait:
Kosár
#
Az Ön kosara üres