Autóalkatrész EBERSPÄCHER

Online alkatrész katalógus ől EBERSPÄCHER

Az Eberspächer az egyik nemzetközi piacvezető az autó kipufogórendszerek, klímaberendezések és elektronikai berendezések területén. A vállalat termékei a csúcsminőség és a legmodernebb technológiák megtestesítői.

Az Eberspächer története

Az Eberspächer márkát Jakob Eberspächer alapította a német Esslingen am Neckar városban, 1865-ben.

Először a cég nem foglalkozott autóalkatrészekkel, hanem napfénytető üvegezéshez készített fém kereteket. Csak 66 évvel később változtatott tevékenységén, és kezdett kipufogódobokat gyártani, majd idővel járműfűtő rendszereket is.

Ma az Eberspächer márkás termékek a legkeresettebbek között vannak. A legnépszerűbb autómárkákba szerelik ezeket, többek között a Mercedes-Benz, az Audi, a Volkswagen, az Opel, a Ford, a DAF, és a Scania járműveibe. Az Eberspächer cégnek a világ 25 országában 60 képviselete van.

Az Eberspächer gyárak Németországban, Angliában, Franciaországban, Svédországban, Csehországban, Lengyelországban, Dél-Afrikában, Kínában Indiában, Oroszországban, az USA-ban és Brazíliában találhatók. 2015-ben a cég bevétele 4,37 milliárd EUR volt, alkalmazottai száma pedig meghaladta a 8500 főt.

Eberspächer márkanéven olcsó, és felsőkategóriás termékek is készülnek.

Autoalkatreszonline24.hu webáruházunkban ideje és pénze pazarlása nélkül vásárolhat Eberspächer autóalkatrészeket online.

Az Eberspächer autóalkatrészek

Az Eberspächer márkás termékek a következő kategóriákba sorolhatók:

  • Kipufogórendszerek. Ezek modern technológiák felhasználásával készülnek, és emiatt 95%-ig csökkenteni képesek a károsanyagkibocsátást. Az alkatrészek könnyűek, és jó a hangszigetelésük is.
  • Önálló autófűtés (állófűtés). Ezek a motortól függetlenül működnek, érdemes megemlíteni alacsony üzemanyagfogyasztásukat és környezetbarát kialakításukat. Egy ilyen fűtőt adott esetben egyszerűen be lehet az autóba szerelni.
  • Elektronikus autófűtés. Ezek a berendezések autó utasterének hőmérsékletét gyorsan a kívánt szintre emelik. Fő különlegességük az alacsony elektromos fogyasztás. Ma az Eberspächer fűtők tömeggyártásban készülnek hibrid járművekhez, elektromos autókhoz és járművekhez is, csökkenetett dízel- vagy benzin fogyasztással.
  • Autóbusz légkondicionáló rendszerek. Ebben a kategóriában mindenfajta buszokhoz találunk berendezéseket.
  • Jármű vezérlőrendszerek. Ezen berendezések működése hatékony elektronikus alkatrészeken alapul. Ezekben a rendszerekben kis vezérlőegységek, energia-visszanyerő rendszerek és feszültség stabilizátorok találhatók.
Kategória keresés
Kategória keresés eredménye
Nincs találat
Nézze meg a gyártók legújabb ajánlatait:
Kosár
#
Az Ön kosara üres