Autóalkatrész DAYCO

Online alkatrész katalógus ől DAYCO

A DAYCO Company egyike a három nemzetközi piacvezetőnek a szíjak és a szíjhajtáshoz való alkatrészek gyártásának területén. A DAYCO alkatrészek középkategóriás utángyártott termékek. A vállalat jelenleg a Mark IV Group része.

A DAYCO története

A DAYCO Company története 1905-re nyúlik vissza, ekkor alapították meg a Dayton Rubber Company vállalatot. Kezdetben a cég kerti tömlők és fedél tömítések gyártásával foglalkozott. 1908-ban kezdték meg az autógumik gyártását. A második világháború során a Dayton Rubber Company volt a katonai termékek legnagyobb szállítója. A cég végső nevét, a DAYCO Corporation-t, 1960-ban kapta.

Ma a cég székhelye az USA-ban, az Ohio államban lévő Dayton-ban található. Az európai központ Olaszországban, Chieti-ben van.

A cég fő tevékenysége az autókba való, különböző célra használt szíjak gyártása. A vállalat vezetői kiemelt figyelmet fordítanak a fejlesztésre, és az innovációk bevezetésére. Például a cég mérnökei kifejlesztettek egy szíjhajtást, ami ellenáll az olaj romboló hatásának, és a szíj csúszása nélkül üzemel. A DAYCO márka minden terméke az összes szükséges vizsgálaton megfelel, valamint összhangban van az ökológiai és nemzetközi minőségi előírásokkal.

Jelenleg a vállalatnak több mint 50 képviselete és irodája van a világ 18 országában. A DAYCO munkatársainak száma meghaladja a 4500 főt.

DAYCO márkanéven készülnek eredeti és utángyártott alkatrészek is. A vállalat eredeti alkatrészeket (OEM) több mint 30 híres autógyárnak szállít, például a következőknek: Volkswagen, General Motors, Ford, Jaguar, Porsche, Audi, Volvo, Mitsubishi, Daimler, Chrysler, BMW, Opel, Renault, Citroёn, Peugeot, Ferrari, Suzuki, Mazda, Nissan, Toyota stb. Az utángyártott alkatrészek minősége nem különbözik az eredeti alkatrészek minőségétől, mivel pontosan ugyanazokon a berendezéseken készülnek. Webáruházunkban bármikor bármilyen kategóriás DAYCO autóalkatrészt vásárolhat online.

A DAYCO termékek minősége világszerte nagyon elismert. A cég 2016-ban a cég számos díjat kapott, többet között:

  1. A PSA Group a „Legjobb gyár” díját, melyet az Olaszországban, Manopello-ban található gyárnak ítéltek oda.
  2. A Catepillar Company két arany tanúsítványát a „Megfelelően képzett és tapasztalt személyzetért” (SQEP), melyet a legjobb szolgáltatásért ítélnek oda. Két gyárat említettek meg, a kínai Wujang-ot és a spanyol Manresa-t.
  3. Az „Év nemzetközi motorja” díjat. A motor, ami DAYCO alkatrészek felhasználásával készül, már sorozatban ötödik alkalommal nyerte el ezt a díjat.

A DAYCO autóalkatrészek

  1. Fogasszíjak. Az alkatrészek modern és tartós anyagokból készülnek, így akár 2000 bar-ig ellenállnak a nyomásnak, és több mint 120 °C-os hőmérsékleten is működnek. A HT sorozatban található szíjak politetrafluoretilén anyaggal vannak borítva, ami egy kopásálló anyag, ritka kémiai és fizikai tulajdonságokkal. Ez az oldalirányú behatásokkal szemben nagy védelmet biztosít. A HT szíjak élettartama hosszabb - 3 év. Ezeket common-rail rendszerrel szerelt motorokhoz tervezték.
  2. Bordásszíjak. A rugalmas poli bordásszíj termékcsalád egyedülálló, önfeszítő funkcióval rendelkezik. Polimer anyagokból készül, és 130 °С-os működési hőmérsékletnek is ellenáll.
  3. Ékszíjak. Az alkatrészek anyaga ellenálló az ózonnal, az olajjal és a kémiai szerekkel szemben. Magas súrlódási együtthatóval rendelkezik.

Emellett, a DAYCO gyárt szíjfeszítőket és tárcsákat, generátor szabadonfutó kerekeket, rezgéscsillapítókat, speciális szerszámokat, szerelőkészleteket, melyekben csapágyak is lehetnek, tömítéseket, görgőket, szivattyúkat és egyéb alkatrészeket.

Kategória keresés
Kategória keresés eredménye
Nincs találat
Nézze meg a gyártók legújabb ajánlatait:
Kosár
#
Az Ön kosara üres