Autóalkatrész CV PSH

Online alkatrész katalógus ől CV PSH

A CV PSH egy holland autóalkatrész márka, mely a Pos Service holland vállalat tulajdona. A cég személygépkocsikhoz, teherautókhoz és speciális járművekhez szállít önindítókat és generátorokat, valamint elektronikai szervizeknek is importál berendezéseket. A más gyártók által készített alkatrészek kereskedelme mellett, a cég saját önindítókat és generátorokat is gyárt, PSH+ márkanéven. Emellett a cég katalógusában használt alkatrészek is nagy választékban találhatók. A PSH leányvállalatait Hollandiában, Belgiumban, Németországban, Spanyolországban, Dél-Afrikában és Kínában találjuk.

A CV PSH autóalkatrészek

  1. Önindítók és generátorok. A cég katalógusában több mint 9.000 féle önindító és generátor található különböző járművekhez és speciális gépekhez. A kínálhatban vannak eredeti alkatrészek (új és felújított autóalkatrészek) olyan vezető gyártóktól, mint a Denso, a Bosch, a Mitsubishi, a Leece Neville, a Valeo, a Prestolite, a Visteon, valamint saját gyártásából származó utángyártott alkatrészek is. A termékek kiváló minőségűek, jó teljesítményűek és tartósak is egyben.
  2. Lambda szondák. 350 °C-tól működik, pontosan mér. A szenzorok elektródái és érintkezői platina bevonattal rendelkeznek. A kerámiaelem cirkónium-dioxidból készül. Hosszú élettartammal rendelkeznek - használattól függően 60.000 és 80.000 kilométer között.
  3. Tárcsák és füles csapágyak. Tartós anyagból készülnek, ellenállnak a deformációnak és a súrlódó kopásnak, A súrlódási együttható csökkentése érdekében az érintkező felületeken K7 kenőanyag található, ami 160 °C alatt megőrzi működési hatékonyságát.
  4. Generátor csatlakozók. A PSH katalógusában nagy választékban találhatók csatlakozók a legelterjedtebb generátor modellekhez. Az összes alkatrész nagy hőmérséklet-ellenállással rendelkezik, és használat közben nem reped. A kábelek kiváló minőségű szigetelése meggátolja a rövidzárlat kialakulását.

Vásároljon CV PSH autóalkatrészeket online

Autoalkatreszonline24.hu webáruházunkban a holland PSH cég alkatrészeinek széles választéka megvásárolható. Tőlünk megéri vásárolni, mivel a következőket ajánljuk:

  • a világ vezető márkáinak széles körű autóalkatrész választéka;
  • minden autóalkatrész kedvező áron;
  • bizonyos termékekre egyedi kedvezmény;
  • gyors szállítás;
  • minőségi garancia minden termékre;
  • szakértő segítség.

Autoalkatreszonline24.hu - ha nálunk vásárol időt és pénzt takarít meg!

Kategória keresés
Kategória keresés eredménye
Nincs találat
Elektromos Alkatrészek
Kipufogó
Nézze meg a gyártók legújabb ajánlatait:
Kosár
#
Az Ön kosara üres