Autóalkatrész CORTECO

Online alkatrész katalógus ől CORTECO

A Corteco világhírű, csúcstechnológiás autóalkatrész márka. A cég a Freudenberg csoport egy üzletága, mely a világ vezető autógyárainak összeszerelő üzemeibe, és az utángyártott piacra is szállít alkatrészeket. A Corteco saját termékeit is értékesíti. Autoalkatreszonline24.hu webáruházunkban kedvező feltételekkel vásárolhat Corteco autóalkatrészeket online.

A Corteco története

A Corteco márka története az 1920-as években kezdődött, amikor Ludovico Cosso és Francesco Corte megalakította a Corte & Cosso céget: ez a vállalat Németországból, Ausztriából és Franciaországból értékesített Olaszországba alkatrészeket. A Corteco márkanevet 1932-ben, Olaszországban, Torinóban jegyezték be. 1936-ban a cég szerződést kötött a német Freudenberg vállalattal, melynek alapján megkezdte termékeinek értékesítését, majd valamivel később gyártani is kezdte az alkatrészeket, felhasználva fejlesztéseit.

Ma a Corteco tömítések, rezgéscsillapító elemek és levegőszűrők gyártására specializálódott. A cég mai termékválasztékában több mint 19.000 alkatrész található.

A Corteco gyártó és logisztikai központjai több mint 15 országban megtalálhatók, és a világ 60 országában forgalmazzák a termékeket. A vállalat nagy kutatóközponttal rendelkezik, ahol új innovációk és technológiák kerülnek kifejlesztésre.

A Corteco autóalkatrészek

 1. Tömítések. A Corteco forgalmazza a Simmerring® tömítéseket, melyeket az egész világon keresnek. Ezeket a Freudenberg mérnökei fejlesztették ki 1929-ben, és gyártásuk során számos alkalommal továbbfejlesztésre kerültek. A Simmerring® tömítőgyűrűk nagy megbízhatóságuk miatt kiemelkedők. A kategóriában található termékválaszték több mint 6500 különféle típusú tömítést, és több mint 7000 féle tömítőgyűrűt tartalmaz. A Corteco vállalat a következő termékcsoportokat is forgalmazza:
  • Komplett tömítés készletek automata váltóhoz és szervokormányhoz. A Corteco tömítések számos fém- és elasztomer réteget tartalmaznak, így nagy megterhelés esetén is megbízhatók.
  • Féktömlők. A gyártás az ISO 9001-2008 szabványoknak megfelelő - ezek a szabványok tartalmazzák a minőségbiztosítási rendszerre vonatkozó követelményeket. A termékeket szigorú nyomáspróbának vetik aká, ezért megbízhatóságuk és tartósságuk garantált.
  • Olajleeresztő dugók és alátétek. Megakadályozzák az olajszivárgást.
  • Csatlakozók. Ezek gumival bevont csőrészek, melyek légmentes zárást biztosítanak.
 2. Rezgéscsillapító alkatrészek. Minden termék a legmagasabb minőségi előírásoknak megfelelő, és több mint 27.500 féle autóba használhatók. Ez a termékcsalád a következőket tartalmazza:
  • Csigák. Külön, és készletben, konzollal együtt is megvásárolhatók. Egyszerűen felszerelhetők, megnövelik a szíj és a szíjfeszítő életartartamát, és növelik a vezetés kényelmét.
  • Rugalmas kardántengely csatlakozók. Ezek a Hardy kötést helyettesíthetik. A nyomaték miatt kialakuló rezgéseket hatékonyan csillapítják ezek az alkatrészek.
  • Felfüggesztés, motor, sebességváltó és alváz konzolok. Az alkatrészek minden egyes autómodell kialakításának figyelembe vételével készülnek, maximális kényelmes és biztonságot garantálnak.
  • Hidraulikus akkumulátorok. Az alváz, a felfüggesztés, a szervokormány, a sebességváltó és az innovatív, elektro-hidraulikus fékrendszerek részei.
 3. Szűrők. Két európai járműből az egyikben van ilyen alkatrész. A Corteco szintén kínál:
  • Kabinszűrők. Megtisztítja a levegőt a szennyező anyagoktól, meghosszabbítja a légkondicionáló élettartamát, és megakadályozza, hogy bepárásodjon az ablak. Két csoport van: sztenderd- és szénszűrő. A cég katalógusában körülbelül 750 fajta szűrő található.
  • Motor légszűrők. Megnöveli a motor teljesítményét és meghosszabbítja élettartamát, üzemanyagot takarít meg, és nagymértékben csökkenti a széndioxid kibocsátást.
Kategória keresés
Kategória keresés eredménye
Nincs találat
Csövek / Tömlők
Érzékelők
Szíjtárcsák / Fogaskerékek
Üzemanyag Rendszer
Nézze meg a gyártók legújabb ajánlatait:
Kosár
#
Az Ön kosara üres