Autóalkatrész BUDWEG CALIPER

Online alkatrész katalógus ől BUDWEG CALIPER

A Budweg Caliper világhírű márka, mely alatt a legtöbb európai, japán és koreai autóhoz készülnek féknyergek. A Budweg Caliper A/S vállalat, a márka tulajdonosa Odense-ben, Dániában székel. Jelenleg a Budweg Caliper autóalkatrészeknek több mint 30 országban van képviseletük, valamint az USA-ba és Ázsiába is importálják a termékeket.

A Budweg Caliper története

A Budweg Caliper története 1939-ig nyúlik vissza, amikor Egon Larsen, a mai tulajdonosok nagyapja megalapította az Auto-Dele céget, ami autóalkatrészek nagykereskedelmével foglalkozott. 1978-ban Henning Larsen, Egon fia nyitotta meg a Budweg Caliper részleget, ami 1987-ben független céggé vált.

Napjainkban Budweg Caliper üzemek Dániában, Dél-Koreában és Kínában találhatók. A dániai központi raktárban minden nap 160.000 darab, különféle autókhoz való alkatrészt készítenek elő szállításra.

A cég újra is építi a féknyergeket, melyek élettartama lejárt. Húsz, Európában található gyártósoron minden nap közel 250.000 kopott alkatrészt újítanak fel.

A felújított féknyergek minősége megegyezik az újakéval. A használt féknyergeket magas nyomáson, acélgolyókkal mossák, majd cinkkel és krómmal vonják be. A gumi alkatrészeket és a perselyeket általában ki kell cserélni.

A kopott féknyereg felújításra való visszaküldéséhez ki kell tölteni egy speciális nyomtatványt, az alkatrészt az eredeti csomagolásba helyezni, és feladni a gyártó weboldalán megadott címre. Amennyiben Budweg Caliper alkatrészeket szeretne vásárolni online, ajánljuk, hogy weboldalunkat használja.

A Budweg Caliper autóalkatrészek

 1. Féknyergek. A Budweg Caliper kínálatában több mint 4.000 cikk található. A speciális bevonatnak köszönhetően az alkatrészek nagymértékben korrózióállók. A márka a következő fajta féknyergeket gyártja:
  • úszó;
  • fix;
  • féknyergek nagyteljesítményű fékrendszerekhez;
  • elektromos parkolófék (EPB) féknyergek.
 2. Javítókészletek. Budweg Caliper márkanéven több mint 2400 féle készlet kapható, melyek féknyergek javításához valók. A javítókészletekben rendszerint a következő alkatrészek találhatók:
  • dugattyúk;
  • tömítések;
  • vezetőcsapszeg perselyek.
Kategória keresés
Kategória keresés eredménye
Nincs találat
Nézze meg a gyártók legújabb ajánlatait:
Kosár
#
Az Ön kosara üres