Autóalkatrész BU

Online alkatrész katalógus ől BU

A BU Automotive GmbH 25 éve nagykereskedelmi szállító az európai autóipari piacon. A vállalat forgalmaz alkatrészeket saját „BU” márkája alatt, és emellett harmadik felek csomagolásában is árulja a termékeket. A cég gyárai Törökországban találhatók. Az európai disztribúcióval foglalkozó központ Krefeld-ben, Németországban székel.

A BU autóalkatrészek.

A vállalat teherautókhoz, pótkocsikhoz és autóbuszokhoz készít termékeket, e márkanéven különféle autóipari rendszerekhez és egységekhez gyártanak alkatrészeket.

 1. Motor és váltó. Ebbe a csoportba hengerfejek és blokkok, olajszivattyúk, vezérműtengelyek, szűrők, motortartók, dugattyúk és lendkerekek, kuplungszervok és készletek, kuplungtárcsák és tömlők, sebességváltók, kardántengelyek stb. tartoznak.
 2. Hűtő- és légkondicionáló rendszerek. A kategóriában hűtőket, termosztátokat, kompresszorokat, intercoolereket, ventilátorokat és más alkatrészeket találunk.
 3. Üzemanyagrendszer. Ebben a kategóriában túlfolyó szelepek, szűrősapkák, szivattyúk és szűrők, üzemanyagszint érzékelők, és egyéb alkatrészek találhatók.
 4. Kipufogórendszer. Ennek elemei a kipufogódob, a kipufogócsövek, a kipufogócsonk és a levegőszűrők.
 5. Fékrendszer. Ide a féktárcsák, a fékdobok, a fékbetétek és tömlők, a légszárítók, a kompresszorok és egyéb alkatrészek tartoznak.
 6. Kormányzás és felfüggesztés. Ez a kategória rugókat, stabilizátorokat, csavarokat és csapágyakat, lengéscsillapítókat, hidraulikus pumpákat, konzolokat, kormányoszlopokat, kormányzárakat, kerékagy fedőket, gömbcsuklókat, tengelyeket, féltengelyeket, hajtóműveket stb. tartalmaz.
 7. Elektromos és elektronikai alkatrészek. A BR vállalat önindítókat és generátorokat, világító rendszer alkatrészeket, reléket, kapcsolókat és egyéb alkatrészeket gyárt.
 8. Karosszéria. A kategória termékei között jármű külső és belső részeket, valamint kiegészítő kényelmi eszközöket találunk: kabin lengéscsillapítókat, rezgéscsillapítókat, ablaktörlőket, tágulási tartályokat, mosószivattyúkat, lökhárítókat, hűtőrácsokat, ajtókilincseket, gumitömítéseket és még sok egyéb alkatrészt találunk.

A BU autóalkatrészek többszintű tesztelésen esnek át, és megfelelnek a nemzetközi szabványoknak. Minden egyes alkatrész tartós és biztonságos csomagolásba kerül, ami a vásárló kérése esetén logójával és jelzéseivel kerül elkészítésre.

Vásároljon BU autóalkatrészeket online

Amennyiben szeretne BU autóalkatrészeket vásárolni, tanácsoljuk, hogy webáruházunkban szerezze be ezeket. Számos oka van annak, hogy nálunk vásároljon:

 1. Az árut nagyon gyorsan szállítjuk, nem pazaroljuk az idejét.
 2. Velünk pénzt takaríthat meg. Rugalmas kedvezményrendszerünk van, ami minden, a katalógusunkban megtalálható termékre vonatkozik.
 3. Biztos lehet benne, hogy minden alkatrész megbízható. Mi tudjuk, hogy csak kiváló minőségű alkatrészeket forgalmazunk, ezért készek vagyunk arra, hogy minden termékre 2 év garanciát adjunk.
 4. Még akkor sem lesz problémája az alkatrész választással, ha ritka autója van. Autoalkatreszonline24.hu webáruházunkban székes választékban talál olyan autóalkatrészeket, melyek illenek autójába, és ügyfélszolgálatunk szakértői segítenek az eligazodásban.
Kategória keresés
Kategória keresés eredménye
Nincs találat
Nézze meg a gyártók legújabb ajánlatait:
Kosár
#
Az Ön kosara üres