Autóalkatrész BTA

Online alkatrész katalógus ől BTA

A BTA egy lengyel márka, mely néven elsősorban Japánban készült csapágyakat, kerékagy szerelvényeket, és más autóalkatrészeket forgalmaznak. 2012-ben került a márka bejegyzésre. A legtöbb autóalkatrészt eredeti alkatrészeket gyártó autóipari cégek készítik, ezért a BTA alkatrészek ugyanolyan minőségűek, mint amelyet az autógyárak eredetiként használnak. A BTA alkatrészek kizárólagos forgalmazója az Inters Cars S.A. lengyel vállalat.

A BTA autóalkatrészek

 1. Csapágyak és kerékagycsapágy készletek. Kiváló minőségű anyagokból készülnek. Többszintű minőségellenőrzésen esnek át, mely geometriai teszteket, merevség-, tartósság-, valamint funkcionális vizsgálatokat tartalmaz. A csapágyal mellett a készletekben tömítések és más alkatrészek is vannak, melyek az egységek beszereléséhez szükségesek.
 2. Kerékagy szerelvény. A BTA katalógusában mind a blokkolásgátló fékrendszerrel (ABS) felszerelt, mind a jeladó nélküli kerékagyak megtalálhatók. Ezek minden modern előírásnak megfelelnek, zavartalan és biztonságos vezetést biztosítanak. Könnyen beszerelhetők.
 3. Görgők és feszítők. A tárcsákon használt csapágyak japán gyártók termékei, hosszú élettartammal rendelkeznek. A műanyag alkatrészeket üvegszállal erősítik meg, így tartósak és kopásállók. Minden alkatrész formája és mérete megegyezik az eredeti alkatrészével.
 4. Kardántengely és támcsapágy. Ezeket az alkatrészeket olyan négy- vagy összkerék meghajtású autókba szerelik be, mint a Land Rover, a BMW, az Opel, a Mercedes-Benz, a Ford és a Volkswagen. A következő márkájú teherautókban is használhatók: Iveco, Mercedes-Benz, RVI, MAN, Scania és DAF.
 5. Keresztcsuklók. Gyártásuk során a gyár kiváló minőségű fémeket használ, melyek ellenállnak a rezgésnek, a túlterhelésnek, a nedvességnek és az olvasztó hatású vegyszereknek. Az O-gyűrű megakadályozza a kenőanyag szivárgását, és a tűcsapágy kopását.  Hosszú élettartammal rendelkezik.
 6. Szerelvények. A BTA kínálatában anyák, csavarok, alkatrészek, perselyek és porvédők találhatók, valamint más alkatrészek is melyek az alváz karbantartásához és javításához szükségesek.

Vásároljon BTA autóalkatrészeket online

Ha kiváló minőségű autóalkatrészeket szeretne vásárolni megfizethető áron, ajánljuk, hogy használja webáruházunk szolgáltatásait. Nagy tapasztalattal rendelkezünk az autóalkatrész értékesítésben, és tudjuk mire lehet szüksége vásárlóinknak, többet között ezeket ajánljuk:

 • a világ vezető gyártói által készített termékek teljeskörű választéka;
 • minőségi garancia minden autóalkatrészre;
 • gyors megrendelés és szállítás;
 • tanácsadók szakértő segítsége, akik kérdés esetén mindig elérhetők;
 • akciók és kedvezmények.
Kategória keresés
Kategória keresés eredménye
Nincs találat
Nézze meg a gyártók legújabb ajánlatait:
Kosár
#
Az Ön kosara üres