Autóalkatrész BOSS FILTERS

Online alkatrész katalógus ől BOSS FILTERS

BOSS FILTERS márkanéven különböző szűrők készülnek tehergépjárművekhez. A márkanevet 2013-ban regisztrálták, és az Inter Cars cég tulajdona, mely egy nagy európai autóalkatrész disztribútor. A legtöbb BOSS FILTERS márkás alkatrész Európában készül, és alsókategóriás termék.

A BOSS FILTERS autóalkatrészek

A BOSS FILTERS katalógusában a következő fajta szűrők találhatók.

  1. Levegőszűrők. Megtisztítják a motorba beömlő levegőt a portól és a szennyeződésektől. Minden alkatrész többszintű tesztelésen esik át, és megfelel az európai szabványoknak.
  2. Olajszűrők. Megóvják a motoralkatrészeket a kopástól, alacsony olajáramlási ellenállás jellemzi az alkatrészeket. Hosszú élettartammal rendelkeznek.
  3. Üzemanyagszűrők. Hatékonyan távolítják el a nedvességet és a szennyező anyagokat, biztosítják a motor optimális üzemanyagellátását. Jó minőségű anyagokból készülnek, és ellenállnak az erős környezeti hatásoknak.
  4. Kabinszűrők. Visszatartják a por- és szennyeződés részecskéket, megóvják a tiszta levegőt a szennyeződésektől. Gyártásuk során csúcskategóriás berendezéseket használnak fel, ezért minden alkatrész kiváló minőségű, és magas szintű utastér-levegő szűrést biztosít.
  5. Automata sebességváltóhoz. Az alkatrészek gyártásához modern technológiákat és innovációkat használnak fel. Ezeknek a szűrőknek nagy előny hatékony működésük, ezért a váltóalkatrészek élettartama és a hidraulikus olajcserék közötti intervallumok jelentősen megnyújthatók.
  6. Hűtőközegekhez. Megakadályozzák az üledékképződést, és növelik a hűtőrendszer teljesítményét. Beszerelésük és méretük teljes mértékben megegyezik az eredeti berendezésekkel.

Vásároljon BOSS FILTERS autóalkatrészeket online

A BOSS FILTER autóalkatrészek teljes kínálata megtalálható webáruházunkban - Autoalkatreszonline24.hu. Ha tőlünk vásárol, nem csupán kiváló minőségű autóalkatrészeket vásárolhat, de lehetősége van időt és pénzt is megtakarítani. Minden alkatrészre készek vagyunk 2 év garanciát adni. Emellett mindig vannak akcióink és kedvezményes ajánlataink. Szakértőink gyorsan és jól dolgoznak, ezért egyszerűen választhat az autójába illő alkatrészt, és megrendelését nagyon gyorsan szállítjuk.

Kategória keresés
Kategória keresés eredménye
Nincs találat
Nézze meg a gyártók legújabb ajánlatait:
Kosár
#
Az Ön kosara üres