Autóalkatrész BARUM

Online alkatrész katalógus ől BARUM

A Barum az egyik legnagyobb gumiabroncs gyártó Európában, a német Continental AG konszern része. Személyautókhoz, tehergépkocsikhoz, sportautókhoz és speciális járművekhez gyárt nyári- és téligumikat is.

A Barum története

A Barum márka története 1948-ban kezdődött, a csehországi Zlín-ben, ahol három cég, a Bata, a Rubena és a Mitas egyesült. Kedőbetűikből készült az új, Barum márkanév. Hivatalosan a márka a Bata cég tulajdona volt. 1972-ben befejezték Otrokovice-ben az új gyár építését, ami ma is működik.

Jelenleg a Barum a Barum Continental SPOL cég tulajdona, ami a Continental Group része. Üzemei egész Európában megtalálhatók - Romániában, Franciaországban, Portugáliában, Németországban és más országokban is. A Barum termékek csaknem egyharmada eredeti alkatrész. A cég a legnagyobb márkák számára való gumiabroncsok gyártására specializálódott. Ezért minden BMW, Škoda, Volkswagen, Hyundai, Audi, Iveco, Renault, Fiat és más autó tulajdonosának lehetősége van a Barum gumiabroncsokat online megvásárolni.

Barum gumiabroncsok

 1. Nyárigumik. Ebben a kategóriában a következő gumiabroncs termékcsaládok találhatók:
  • Bravuris 2. Ezek a márka első termékei, aszimmetrikus futófelülettel. Kiváló minőségű gumiból készülnek, szilikon összetevőkkel. A megerősített barázda szerkezet megvédi a gumiabroncsot a deformációtól, és minden időjárási körülmény esetén biztosítja a biztonságos tapadást az útfelületen.
  • Bravuris 3HM. A sportos vezetési stílus kedvelőinek készül. Nagy kopásállósággal rendelkezik. Az aszimmetrikus futófelületnek köszönhetően kiváló kormányozhatóságot biztosít, különösen szeles időjárás esetén. A jó iránytartást a három oldalsó barázdával készült hosszanti osztással érték el, ami megnöveli a vízlepergetést az úttal érintkező felületről.
  • Brillantis 2. Fő előnye, hogy olcsó és kiváló teljesítményt nyújt. Ez a gumiabroncs is aszimmetrikus futófelülettel rendelkezik. A belső oldal a nedves tapadásért felelős, a külső oldal pedig a száraz útra való. A gumikeverék szilikon részecskéket tartalma, melyek nagy rugalmasságot és hosszú élettartamot biztosítanak.
  • Bravuris 4x4. SUV és terepjáró járművekhez készül. Kedvezőtlen időjárási viszonyok közötti használatra készül. Anyaga ellenáll a hőmérséklet változásainak. TWI kopásjelzővel van felszerelve, ami egy csík a futófelületen. Kiváló teljesítmény mutatókkal rendelkezik terepen és városban is.
  • Vanis 2. Szimmetrikus futófelülete van. A zárt váll-barázdáknak köszönhetően zajtalan használatot biztosít. A széles vállterület jó tapadást és biztonságos használatot biztosít. A megerősített oldalfal védelem megnyújtja az élettartamát.
 2. Téligumik.
  • Polaris 3. A szélesebb vállterületeknek és a kiegészítő barázdáknak köszönhetően ezek a gumiabroncsok kiválóan tapadnak a nedves útfelületen. A speciális hófogók a hosszanti barázdákon megnövelik a fékezési teljesítményt havas útfelületen.
  • SnoVanis 2. Zavartalan és zajtalan vezetést biztosítanak, és csökkentik az üzemanyagfogyasztást. Kisbuszokhoz, kis furgonokhoz és kishaszongépjárművekhez készülnek.
Kategória keresés
Kategória keresés eredménye
Nincs találat
Nézze meg a gyártók legújabb ajánlatait:
Kosár
#
Az Ön kosara üres