Autóalkatrész AUGER

Online alkatrész katalógus ől AUGER

Az Auger német autóalkatrész márka, mely az Auger Autotechnik GmbH céghez tartozik, mely tehergépkocsi alkatrészek nagykereskedelmére specializálódott. Németországban piacvezető ezen a területen.

Az Auger története

Az Auger márka története 2003-ban kezdődött, amikor Hürth-ben, Köln egyik elővárosában megalakult egy kis családi vállalkozás, mely európai teherautó, autóbusz és pótkocsi alkatrészek forgalmazásával foglalkozott. 2005-ben a cég vezetése kutatóegységet nyitott, ahol saját berendezéseiket fejlesztik, illetve más vállalatok termékeit tesztelik. A vállalat termékei nagyrészt az európai utángyártott piacra készülnek.

Jelenleg a cég raktárai Németországban, Oroszországban és Romániában találhatók, összességében 12.000 m2-en, és munkatársai száma pedig eléri a 90 főt. A cég termékeit a világ több mint 60 országában forgalmazzák és több mint 30.000 cikkük van. Weboldalunkon bármikor kényelmesen, online megvásárolhatja az Auger autóalkatrészeket.

Az AUGER autóalkatrészek
 1. Motoralkatrészek.
 2. Fékrendszer alkatrészek.
 3. Futómű alkatrészek.
 4. Karosszéria elemek.
 5. Pneumatikus rendszer alkatrészek.
 6. Tengelykapcsolók.
 7. Szűrők.
 8. Motorhűtő rendszer alkatrészek.
 9. Kormányalkatrészek.
 10. Hajtásrendszer alkatrészek.
 11. Javítókészletek.

Az Auger autóalkatrészek a gyártás minden fázisában szigorú ellenőrzésen esnek át - kezdve az alapanyagok kiválasztásával, a végtermék becsomagolásáig. A berendezések gyártásánál a cég mottóját követi: „Az eredeti nem feltétlenül a legjobb!”, ezért kiváló minőségben gyárt, a termékek pontosan megegyeznek az eredetiekkel, kiváló specifikációval rendelkeznek, és kedvező áron kínálják ezeket.

Kategória keresés
Kategória keresés eredménye
Nincs találat
Kerékhajtás
Szíjhajtás / Lánchajtás
Szíjtárcsák / Fogaskerékek
Nézze meg a gyártók legújabb ajánlatait:
Kosár
#
Az Ön kosara üres