Autóalkatrész ASMET

Online alkatrész katalógus ől ASMET

Az ASMET lengyel utángyártott autóalkatrész gyártó, mely kipufogórendszer alkatrészek gyártására specializálódott. A cég termékeit számos európai országba exportálja: Németországba, Hollandiába, Olaszországba, Görögországba, Nagy Britanniába, Izlandra, Romániába és Csehországba.

Az ASMET története

A márka történeke 1989-re nyúlik vissza, amikor Czersk-ben Andrzej Szarski megalapította az ASMET céget. Először a vállalat karosszéria alkatrészek és kipufogórendszer-alkatrészek gyártásával foglalkozott helyi gépkocsikhoz. Az 1990-es évek elején a vállalat gyors fejlődének indult. A választék bővült nyugat-európai autókhoz készült alkatrészekkel, és a termékeket nagy mennyiségben értékesítették Lengyelországban, és annak határain kívül is.

Jelenleg a cég ipari létesítményei Czersk-ben és Ględowo-ban találhatók. A két gyár mellett a vállalatnak van egy kutatási- fejlesztési osztálya is. A munkatársak száma összességében több, mint 200 fő. Az ASMET autóalkatrészek már nem egyszer voltak nemzetközi kiállításokon. Az egyik legutóbbi autókiállítás melyen az alkatrészek előnyös tulajdonságait bemutatták a 2016. szeptember 13-17-én megrendezett Frankfurti Autószalon volt.

Az ASMET katalógusában több mint 1300 alkatrész található több mint 300 európai gyártótól. A cég nagy területet lefedő értékesítési hálózattal dolgozik, termékei kaphatók szakáruházakban és szervizekben, és neves kereskedőkkel is együtt dolgozik. Weboldalunkon, online is megvásárolhatja az ASMET autóalkatrészeket.

Az ASMET autóalkatrészek

  1. Kipufogócsövek. Gyártásuk során a vállalat ónt és mindkét oldalán korrózióálló és nagy hőellenállású aluminizált acélt használ.   Az alumínium bevonat vastagsága 120 g/m2. A csövek néhány része rozsdamentes acélból készül.
  2. Kipufogódob. A hangtompító elemekben szintetikus szálakat használnak, melyek nagyon tartósak. Hatékonyan tompítja a rezgéseket és hangokat. Nem nyeli el a nedvességet. Nagy hőellenállással rendelkezik. Csökkenti a károsanyag kibocsátást. A cég katalógusában a kipufogódobok találhatók.
    • első;
    • középső;
    • hátsó.
  3. Szerelvények. A kipufogórendszer különféle elemeinek könnyű felszerelhetőséget és beállítást biztosítanak. Emellett biztosítják az alkatrészek csatlakozását, meggátolják az alkatrészek közötti rések kialakulását.
Kategória keresés
Kategória keresés eredménye
Nincs találat
Nézze meg a gyártók legújabb ajánlatait:
Kosár
#
Az Ön kosara üres