Autóalkatrész AQUAPLUS

Online alkatrész katalógus ől AQUAPLUS

Az AQUAPLUS vállalat egy olasz cég, a Saleri vízpumpáit forgalmazza. Termékei felsőkategóriások, és csaknem minden európai és ázsiai autóba jók. A gyár számos híres autógyárnak szállít OEM alkatrészeket. Az utángyártott termékek ugyanazon a gyártósoron készülnek, így kiváló minőségűek.

Az AQUAPLUS autóalkatrészek

  1. Vízpumpák. A gyártás során kizárólag kiváló minőségű alapanyagokat és innovatív technológiákat használnak fel. Minden autóalkatrész ellenálló a korrózióval és a mechanikai sérülésekkel szemben. A tömítőelemek nyomása biztonságos zárást biztosít a burkolatoknak és a csatlakozásoknak, és a kenőanyagot is bent tartja. A cég katalógusában mechanikus és elektronikus pumpák is találhatók. Egyes alkatrészeket elektromágneses tengelykapcsolóval szerelnek fel. Ez meggátolja az olajkeringést a rendszerben hidegindításkor, így a motor rövidebb idő alatt felmelegszik. Az áru feladása előtt minden alkatrész szigorú ellenőrzésen esik át. Az autóalkatrészek tesztelésekor -40 ºC és +180 ºC közötti hőmérsékleten való működésüket, teljesítményüket, tömítőelemeiket, valamint az erős kémiai anyagokkal és rezgésekkel szembeni ellenállásukat vizsgálják.
  2. Vízpumpa javítókészletek. Minden egyes szerelőkészletben van vízpumpa, egy vagy több szíj, egy feszítő és vezetőgörgő, valamint szerszámok, melyek az alkatrészek beszereléséhez szükségesek. Az összes alkatrész pontosan illeszkedik egymáshoz. Együttes cseréjük segít a vízpumpa hosszú időn át tartó, megfelelő működésében.

Vásároljon AQUAPLUS autóalkatrészeket online

Az AQUAPLUS autóalkatrészek teljes kínálata megtalálható webáruházunkban - autoalkatreszonline24.hu. Itt szinte minden autótípushoz talál alkatrészeket, a retro gépkocsikhoz is. Mi nem csupán gondosan válogatjuk ki termékkínálatunk, de folyamatosan fejlesztjük szolgáltatásaink minőségét is. Ezért, ha autoalkatreszonline24.hu weboldalunkon vásárol, biztos lehet benne, hogy a lehető leghamarabb megkapja a rendelt terméket. Amennyiben egy alkatrész kiválasztása közben kérdése merülne fel, bármikor kérheti szakértőink segítségét.

Eredeti, kiváló minőségű, olcsó AQUAPLUS autóalkatrészek AQUAPLUS eredeti alkatrész legnépszerűbb
Kategória keresés
Kategória keresés eredménye
Nincs találat
Nézze meg a gyártók legújabb ajánlatait:
Kosár
#
Az Ön kosara üres