Autóalkatrész ALANKO

Online alkatrész katalógus ől ALANKO

Az Alanko egy német márka, mely néven új és felújított jármű elektromos-ellátó rendszer alkatrészeket is forgalmaznak.

Az Alanko története

Az Alanko cég híres autóalkatrész gyártó és disztribútor több mint 35 éves tapasztalattal. A cég központja a németországi Sinzig-ben található. A vállalat körülbelül 50 főt foglalkoztat és termékei a világ 25 országában kaphatók. Az Alanko autóalkatrészek csaknem 40%-a Nyugat-Európában kerül értékesítésre, 20% Észak-Amerikában, 10%-10% pedig Dél-, Észak- és Kelet-Európában, valamint a Közép-Keleten.

A cégnek három főtevékenysége van:

 • önindítók. generátorok, kompresszorok és egyéb alkatrészek saját gyártása;
 • eredeti alkatrészek felújítása;
 • más gyártók termékeinek disztribúciója, köztük eredeti termékek gyártóié is, mint a Bosch, a Valeo, a Delco Remy, és a Marelli.

Az Alanko katalógusban több mint 10.000 fajta generátor, önindító, kompresszor és turbofeltöltő szerelvény található, valamint több mint 30.000 ezekhez szükséges alkatrész. Weboldalunkon vásárolhat Alanko autóalkatrészeket online.

Az Alanko autóalkatrészek

 1. Elektronika. Ebben a kategóriában önindítók, generátorok, egyenirányítók és feszültségszabályzók, szíjhajtás alkatrészek, elektromotorok, mágneskapcsolók, érzékelők, és más berendezések találhatók.
 2. Légkondicionáló alkatrészek. Ide a kondenzátorok, a kompresszorok, a légszárítók, a kabinszűrők, a ventilátorok, a hőcserélők és sok más különböző termék tartozik.
 3. Motoralkatrészek. Ebben a kategóriában a turbofeltöltők, a tömítéskészletek, a CHRA patronok, a szelepek, az üzemanyag- és olajszivattyúk, a szűrők, a lambda szondák, a gyújtástekercsek, a gázbowdenek, a kipufogócsonkok és egyebek találhatók.
 4. Váltóalkatrészek. A cég katalógusában széles választékban találhatók kardántengelyek, gömbcsuklók és kuplung alkatrészek.
 5. Fékrendszer alkatrészek. Ez a kategória féktárcsákat és -betéteket, féknyergeket és -dobokat, főfékhengereket, tömlőket, fékkopás jelzőket és egyéb alkatrészeket tartalmaz.
 6. Futómű és kormánymű alkatrészek. Ide a kerékagycsapágyak, a keresztlengőkarok, a kerékagy modulok, a lengéscsillapítók és rugók, gömbcsuklók és kormányrudak tartoznak.
 7. Hűtőrendszer alkatrészek. Hűtők, intercoolerek, termosztátok, ventilátorok, vízpumpák stb.
 8. Szélvédő- és fényszórómosó rendszerek. Az Alako vállalat fúvókákat, szivattyúkat, mosómotorokat, tömítéseket, ablakemelőket, tágulási tartályokat forgalmaz.
 9. Kiegészítő alkatrészek. Különféle szerelvények, rugók, gázrugók és tömlők találhatók a kategóriában.
Kategória keresés
Kategória keresés eredménye
Nincs találat
Nézze meg a gyártók legújabb ajánlatait:
Kosár
#
Az Ön kosara üres