Autóalkatrész AKS DASIS

Online alkatrész katalógus ől AKS DASIS

Az AKS Dasis német márka, mely néven motorhűtő alkatrészek és légkondicionáló rendszer alkatrészek készülnek. Az AKS Dasis Dommermuth GmbH & Co.KG vállalat a márka tulajdonosa, 1997-ben alakult, több cég egyesülésének eredményeként. Ma az AKS Dasis nagy eredeti alkatrész beszállítója számos vezető autógyárnak. E márkanéven kereskedelmi járművekhez, mezőgazdasági gépekhez és ipari berendezésekhez is gyártanak alkatrészeket.

Az AKS Dasis autóalkatrészek

Az AKS Dasis személygépkocsikhoz készült termékválasztéka a következő kategóriákba osztható:

 • motorhűtő ventilátorok;
 • motorhűtők;
 • klímahűtők;
 • hűtőventilátor kuplung;
 • olajhűtő;
 • hőcserélők utastér fűtő rendszerekhez;
 • intercoolerek.

A gyártó tartós alapanyagokat használ, ezért az AKS Dasis alkatrészek a hűtő- és légkondicionáló rendszerek hibátlan működését biztosítják, és megfelelnek a nemzetközi szabványoknak is. Az alkatrészek gyártása során a mérnökök minden egyes járműmodell kialakítását figyelembe veszik, ezért a légkondicionáló- és hűtőrendszerek élettartama jobban kihasználható.

Vásároljon AKS Dasis autóalkatrészeket online

Ha úgy határozott, hogy AKS Dasis autóalkatrészeket vásárol Autoalkatreszonline24.hu webáruházunkban, jó döntést hozott. Előnyeink a következők:

 1. Közvetlen kapcsolatban állunk a gyártókkal, közvetítők nélkül, ezért minden alkatrészt kedvező áron kínálunk.
 2. Alaposan megtervezett katalógusunkban könnyen megtalálja a szükséges alkatrészt, gyors szállításunkkal pedig időt takaríthat meg.
 3. Itt széles választékban talál hűtőket, kondenzátorokat, ventilátorokat, és egyéb hűtő- és légkondicionáló rendszer alkatrészeket az AKS Dasis, vagy más neves márkától.
 4. Műszaki ügyfélszolgálatunk munkatársai mindig készen állnak kérdései megválaszolására, amikor autóalkatrészt választ. Segítenek a hibák elkerülésében, szükség esetén a megfelelő alkatrész kiválasztásában, és mindent elmondanak akciós kedvezményeinkről, és az egyéb spórolási lehetőségekről.
Kategória keresés
Kategória keresés eredménye
Nincs találat
Kosár
#
Az Ön kosara üres