Autóalkatrész AIRTEX

Online alkatrész katalógus ől AIRTEX

Az Airtex a világ egyik legnagyobb vízpumpa és üzemanyag szivattyú gyártója, minden gépkocsihoz. A cég az UCI csoport része, melynek termékei világszerte népszerűek. A vállalat európai katalógusában több mint 1000 fajta vízpumpa és több mint 700 fajta üzemanyag szivattyú található.

Az Airtex története

A márka története 1935-ben kezdődött, amikor Fairfield-ben, Illinois államban, Benjamin J. Frankel partnereivel céget alapított, mely a Chevrolet és Ford gépkocsikhoz gyártott alkatrészeket. A cég gyorsan fejlődött, és a vállalkozók már a vállalat fennállásának első évében három gyárat nyitottak, és megkezdték a vízpumpák sorozatgyártását. A jól átgondolt vezetésnek köszönhetően a cég nem ment csődbe a második világháború alatt, és a mai napig sikeresen működik.

Ma cég négy divízióból áll: Airtex Products, S.A. (Spanyolország), SC Industries Inc. (USA), Airtex Products (the USA), TMM (Mexikó). A gyárak az USA-ban, Mexikóban, Kanadában, Kínában, Spanyolországban és Nagy Britanniában találhatók.  A cég ipari üzemei évente sok millió vízpumpát és üzemanyagszivattyút gyártanak. Az Airtex alkatrészeket olyan autógyárak használják eredeti alkatrészként, mint a Daimler AG, a Ford Motor Сompany, a General Motors, a Tata Motors és mások. A cég termékei az utángyártott piacon is elérhetők és a középkategóriába tartoznak. Ha úgy határoz, hogy Airtex autóalkatrészt vásárol online, kiváló minőséget kap, és nem kell erre túlságosan sokat költenie.

Az AIRCOTEC autóalkatrészek

 1. Vízpumpák. Kiváló minőségű anyagokból készülnek, többlépcsős, szigorú minőségellenőrzésen esnek át. Ellenállnak a magas nyomásnak és hőmérsékletnek.  Optimális hűtőközeg áramlást biztosítanak. Kiválóan működnek.
 2. Üzemanyag szivattyú. Az Airtex katalógusban mind az elektromos, mind a mechanikus üzemanyag szivattyúk megtalálhatók. Ezeket gyakran a szerelvényekkel - O-gyűrűk, terminálok, kábelek, és redőzött tömlő - együtt szállítják.
 3. Vezérműszíj készletek. Az Airtex kínálatában több mint 190 ilyen cikk található. A készletek a következőket tartalmazzák:
  • vízpumpa;
  • feszítő;
  • vezérműszíj;
  • feszítőtárcsa.
Kategória keresés
Kategória keresés eredménye
Nincs találat
Nézze meg a gyártók legújabb ajánlatait:
Kosár
#
Az Ön kosara üres