Autóalkatrész ABE

Online alkatrész katalógus ől ABE

Az ABE neves lengyel márka, mely a fékrendszer alkatrészek teljes kínálatát forgalmazza. Az Automotive Brake Engineering termékek disztribúcióját a lengyel Inter Cars S.A. végzi, Kelet-Közép-Európa legnagyobb autóalkatrész kereskedője. Az ABE alkatrészek Nagy Britannia, Németország, Oroszország, Szlovénia, Lengyelország, a Cseh Köztársaság, és más országok piacán is jelen vannak, és a legtöbb európai, amerikai és ázsiai gépkocsiba megfelelők.

Az ABE autóalkatrészek

 1. Féktárcsák. Kiváló minőségű anyagokból, csúcstechnológiás gyártással készülnek. A súrlódásos kopással szemben ellenállók, hatékony fékezést biztosítanak extrém magas hőmérsékleten is, például vészfékezéskor. A gyártás utolsó szakaszában minden alkatrészen statikus és dinamikus kiegyensúlyozást végeznek. Összességében az ABE katalógusában több mint 1.100 fajta féktárcsa található.  Rendszerint szerelnek az alkatrészekre kopásjelzőt.
 2. Fékdobok. Az eredeti alkatrésszel megegyezik a méretük, a formájuk és a minőségük.
 3. Fékbetétek/pofák. Az alkatrészek gyártásakor kiváló minőségű, környezetbarát anyagok kerülnek felhasználásra. Kitűnő súrlódási jellemzőkkel rendelkeznek. Hatásos fékezést biztosítanak, és megóvják a féktárcsákat az idő előtti kopástól. Az ABE kínálatában közel 600 fajta fékbetét és több mint 300 fajta fékpofa található.
 4. Hidraulikus fékrendszer alkatrészek. Fő előnyük, hogy kiváló minőségű alapanyagokból készülnek, a gyártás minden lépését ellenőrzik, és nagy tartósságú tömítéseket használnak fel. A kategóriában a következő termékek találhatók:
  • 500 fékhenger;
  • 350 fajta főfékhenger;
  • 100 típusú kuplung munkahenger;
  • 100 fajta kuplung főhenger;
  • 1300 fajta féktömlő és kuplunghuzal.

Vásároljon ABE autóalkatrészeket online

Az ABE autóalkatrészek ár-érték aránya nagyon kedvező. Megbizonyosodhat az ABE autóalkatrészek megbízhatóságáról, ha vásárol nálunk - Autoalkatreszonline24.hu webáruház. Kizárólag megbízható gyártókkal dolgozunk, ezért készek vagyunk termékeik minőségét 2 év garanciával bizonyítani. Tapasztalt vevőszolgálati szakértőink pontosan, hiba nélkül ki tuják választani az autójához szükséges alkatrészt, figyelembe véve annak modelljét és használati körülményeit is.

Kategória keresés
Kategória keresés eredménye
Nincs találat
Nézze meg a gyártók legújabb ajánlatait:
Kosár
#
Az Ön kosara üres