alkatrész katalógus ALPINA

Cserealkatrészt keres ALPINA gépkocsijához? Akkor jó helyen jár!

Autóalkatrészeket ALPINA B9
B9 -tól 11.1981
Alkatrészek ALPINA D4
D4 -tól 09.2014
Autó alkatrészek ALPINA B4
B4 -tól 03.2014
Autóalkatrészek ALPINA ROADSTER
ROADSTER -tól 07.2003
Autóalkatrész ALPINA D10
D10 -tól 04.2000
Autóalkatrész ALPINA B10
B10 -tól 12.1996
Alkatrészek ALPINA D5
D5 -tól 09.2011
Gépjármű tartozékok ALPINA B5
B5 -tól 03.2005
Autóalkatrészeket ALPINA D3
D3 -tól 12.2005
Jármű tartozékok ALPINA B3
B3 -tól 03.1999
Jármű tartozékok ALPINA B7
B7 -tól 12.2003
ALPINA gépkocsi alkatrészek online

Autóalkatrész ALPINA webáruház

Az Alpina egy német autógyártó cég. A vállalat olyan sportkocsikat állít elő, amelyek alapjául a BMW sztenderd modelljei szolgálnak. Az Alpina-t Burkard Bovensiepen alapította 1965-ben. A cég székhelye jelenleg a németországi Buchloe városban található. 2017-ben az Alpina személyezte 250 alkalmazottból állt.


Az Alpina gépjárművek

Az Alpina márkájú gépjárművek gyártását a BMW üzemeiben végzik. Az Alpina márkájú autók jelentős mértékben eltérnek a sztenderd modellektől, mivel kisebb össztömeggel, módosított motorokkal, és más beállítású sebességváltóval rendelkeznek, de emellett saját fejlesztésű kompresszorokkal és intercoolerekkel vannak felszerelve, illetve személyre szabott belső teret mondhatnak magukénak. Az Alpina alkatrészeket a BMW hivatalos márkakereskedői és disztribútorai szállítják a cégnek.

Napjainkban a vállalat modellkínálatában nagy sebességű sportkocsik és terepjárók találhatók. Az elérhető karosszéria változatok között szedánok, ötajtós kombik, SUV-ok, kupék és kabriók találhatók.


Az Alpina gépjárművek előnyei

  • Kiváló dinamikai jellemzők. Az Alpina egyik legújabb modellje - a B5 Bi-Turbo - 3.5 mp alatt tud felgyorsulni 100 km/h-s sebességre. Ennek a 4.4 literes, 608 lóerős motorral rendelkező gépjárműnek a maximális sebesség 330 km/h. A németországi Auto Motor und Sport magazin által szervezett Sport Auto Award verseny eredményei alapján a D4 Bi-Turbo Kupé lett a 2017-es év legjobb dízeles erőforrással rendelkező sportautója.
  • Kitűnő kormányozhatóság. Kanyarodáskor a karosszéria megdőlését a beépített kanyarstabilizátor és az alacsonyabbra leengedett rugók akadályozzák meg. Amikor az autón be van kapcsolva a “Sport +” felfüggesztési mód, akkor a gépkocsi hasmagassága 20 mm-rel csökken. A súlypont áthelyeződése miatt magas sebességnél megnő az autó stabilitása. Az aktív hátsókerék kormányzás megakadályozza a gépjármű megcsúszását olyan esetekben, amikor aktív manőverezésre kerül sor vezetés közben.
  • Stílusos megjelenés. A gépjármű sportos megjelenését a 20 colos többküllős felnik - amelyekkel a márka legtöbb modellje fel van szerelve -, a krómozott dupla kipufogócső hangsúlyozza ki. A Deco-Set dekorációs szett matricák egyedivé és jól beazonosíthatóvá teszik az autó külsejét.
  • Luxuskivitelű utastér. A gépjármű belső terének nagy részét prémium minőségű Lavalina bőrkárpitozás fedi. A Lavalina bőrkárpit anyagok előállításakor nem használnak vegyszereket a cserzéshez, így az bőrnek nincs semmilyen kellemetlen szaga, és emellett hipoallergén is. Az utastér dekorálásához természetes fából készült berakásokat használnak, amit a kézzel készült, rombusz formájú márkajelzés tesz teljessé. A gépjármű sorozatszámát tartalmazó lemez a tetőbe van beépítve.

A legjobb Alpina autóalkatrészek

Az online webshopunkból olcsón vásárolhat Alpina pótalkatrészeket is. Ezért érdemes minket választani:

  • minőség garancia minden egyes alkatrészre;
  • gyors kiszolgálás;
  • professzionális személyzet;
  • számos remek promóció és kedvezmény;
  • rendkívül olcsó, esetenként ingyenes kiszállítás.
Kosár
#
Az Ön kosara üres