alkatrész katalógus ACURA

Cserealkatrészt keres ACURA gépkocsijához? Akkor jó helyen jár!

Autóalkatrészek ACURA NSX
NSX -tól 01.1990
Autó alkatrészek ACURA MDX
MDX -tól 04.2006
Autóalkatrész ACURA RSX
RSX -tól 10.2001
Alkatrészek ACURA TSX
TSX -tól 10.2003
Jármű alkatrészek ACURA RL
RL -tól 10.1995
Autóalkatrészeket ACURA TL
TL -tól 10.2003
ACURA gépkocsi alkatrészek online

Autóalkatrész ACURA webáruház

Az Acura egy japán autómárka. A márkát a Honda alapította 1984-ben. Az Acura márkájú gépjárművek voltak az első luxuskategóriájú japán autók. Kezdetben a Honda az USA autópiacára fókuszált, de a későbbiek során az európai piacra is elkezdett fejleszteni.


Az Acura gépjárművek

A cég által gyártott első autók - a Legend és az Integra modellek - 1986-ban készültek el. A gyártásuk után nem sokkal számos rangost díjat nyertek el. 1987-ben a Legend modell megkapta az “Import Car of the Year” díjat a Motor Trend magazintól, majd egy kicsivel később 1988-ban a legjobb eladási mutatókkal büszkélkedő, luxuskivitelű gépjármű lett az Egyesült Államokban.

Jelenleg a vállalat modellválasztékában kupék, szedánok, kabriók, crossoverek és SUV-ok találhatók. Az autók összeszerelését és az Acura alkatrészek gyártását az USA-ban és Japánban végzik.


Az Acura gépjárművek előnyei

  • Kiváló irányíthatóság. A Super Handling All-Wheel Drive rendszer menet közben vezérli a gépjármű súlyelosztását, és átirányítja a nyomatékot a motorból a szükséges kerékhez. Ennek köszönhetően üzemanyag megtakarítás érhető el, nő az autó terepjáró teljesítménye, sokkal stabilabb lesz gyorsításkor, és megakadályozható, hogy megcsússzon a manőverezések során. Az Agilis Vezetést Támogató rendszer (Agile Handling Assist) és a Jármű Stabilitás Támogatás rendszer (Vehicle Stability Assist) jobb kormányzási reakciót és sima kanyarbevételt biztosít.
  • Nagy teljesítményű motorok. A cég által gyártott modellek Változó Szelepvezérlés & Elektronikus Szelepemelés (VTEC) rendszerrel annak ellátva. Ez a Honda vállalat egyik leghíresebb technológiai újítása, amely bármilyen egyéb berendezés nélkül teszi lehetővé nagy teljesítményű motorok előállítását a viszonylag kis motor löket-térfogat megőrzése mellett. Például a 3 literes motorral felszerelt RDX akár 249 LE-s teljesítmény leadására is képes.
  • Kényelmes utasfülke. A fűthető, perforált bőrülések bármilyen magasságú sofőr és utas számára kényelmes elhelyezkedést biztosítanak az autóban. Az üléspozíció-memória rendszer és a külső visszapillantó tükörpozíció memória rendszer, valamint az autóklíma memória funkció révén a gépjármű sofőrje gyorsan, az igényeinek megfelelően elvégezheti a szükséges beállításokat.
  • Elegáns megjelenés. Az autó külső részének hátsó felét Jewel Eye LED optika díszíti. A tompított fényszóró hat db LED-es fényforrással van felszerelve, melyek mindegyike saját lencsével rendelkezik. Ennek köszönhetőn a lámpák fénye egy meghatározott módon oszlik el annak érdekében, hogy jobban megvilágítsa az utat, és nem zavarja a szembejövő autók vezetőit. A távolsági fényszórók lehetővé teszik vezetés közben az akadályok, szokásoshoz képest 200 milliszekundummal gyorsabban történő észlelését, ami 95 km/h-s sebességnél 5 m-es távolsággal egyenértékű

A legjobb Acura alkatrészek

Az online webshopunkból vásárolhat Acura alkatrészeket is, és ráadásul így még időt is megtakaríthat. Az összes ügyelünk számára az alábbiakat kínáljuk:

  • promóciók és kedvezmények;
  • ingyenes kiszállítás lehetősége;
  • kiváló, szakemberekből álló online ügyfélszolgálat;
  • alkatrészek széles választéka a márka alá tartozó összes modellhez az ablaktörlő lapátoktól kezdve, az esőérzékelő szenzorokon át, egészen az olaj- és üzemanyagszűrőkig, gyújtó gyertyákig és egyéb alkatrészekig.
Kosár
#
Az Ön kosara üres