loader
Kérjük, várjon …dotted

ABLAKTÖRLŐ GUMI

Autó Ablaktörlő gumi - magas minőségű top árak
Ablaktörlő gumi - népszerű gyártók
 • Csúcs ár
  A Autoalkatreszonline24.hu magas minőségű Ablaktörlő gumi garantál igen vonzó áron.
 • Szállítási költség
  Takarítsa meg a szállítási költséget! Ha 41000 HUF fölött rendel, a kiszállítás díjtalan.
 • Széles választék
  Jelenleg több, mint 500000 autóalkatrészt kínálunk
 • Gyors szállítás!

  Kiszállítás módja

  Néhány napon belül megkapja a megrendelt Ablaktörlő gumi autóalkatrész.

 • COMODO - fizet biztonságosan mert Ablaktörlő gumi
 • Jármű Ablaktörlő gumi - Vásároljon PayPal
 • Gépjármű Ablaktörlő gumi cseréje - Vásároljon Visa Card hitelkártyával
 • Autó Ablaktörlő gumi - Vásároljon Master Card hitelkártyával
 • Autóalkatrész - vásárlás Discover hitelkártya segítségével
 • Autó Ablaktörlő gumi kifizetése American Express-szel
 • Autó Ablaktörlő gumi - Vásároljon Banki Átutalás hitelkártyával

Cserélje ki autójában a Ablaktörlő gumi alkatrészt – ha meghibásodott, vagy ha már elérte a maximális üzemidőt. Nézze meg milyen hasznos információink vannak Ablaktörlő gumi alkatrészről

Az ablaktörlő gumik biztosítják az ablakok tisztán tartását, ami alapvető fontosságú a jó látási viszonyok fenntartásához. Amennyiben kiváló minőségű szélvédőmosó folyadékkal használják őket, akkor gyorsan eltávolítják a szennyeződéseket az ablakokról anélkül, hogy foltot hagynának.

6 tipp az ablaktörlő gumik karbantartásához és a cseréhez

 1. Az ablaktörlő gumikat átlagosan hat hónapos időtartam után kell kicserélni. Ugyanis ennyi ideig tart, amíg elvesztik a rugalmasságukat.
 2. A téli időszakban érdemes időként eltávolítani az ablaktörlő gumikat, és megtisztítani őket meleg víz segítségével. A vissza helyezésük előtt teljesen meg is kell szárítani őket.
 3. Amennyiben az autóját hosszú időn keresztül tartja a szabad ég alatt télen, akkor ajánlott leszerelni az ablaktörlő gumikat, és bent tárolni.
 4. Az ablaktörlőket nem szabad szélvédőmosó folyadék nélkül használni, mivel ez az alkalmazási mód negatív hatással van az elasztikus tulajdonságukra.
 5. A hó és a jég eltávolításához jégkaprót vagy egyéb speciális eszközt érdemes inkább használni az ablaktörlő rendszer helyett.
 6. Ha a szélvédő erősen szennyezett, érdemesebb inkább kézzel megtisztítani, mint az az ablaktörlő rendszer használata révén.

Az ablaktörlő gumikkal kapcsolatos gyakori problémák - ezek okai és jelei

 • Elkopás és elszakadás - az ablaktörlők szélvédőmosó folyadék nélküli használata okozhatja. A sérült ablaktörlő gumik nem képesek eléggé hatékonyan megtisztítani az ablakot.
 • Rugalmasság elvesztése - legtöbbször olyankor fordul elő, ha az adott gépjárművet hosszú időn keresztül nem használják. Amikor ez bekövetkezik, az alkatrész nem illeszkedik kellően szorosan az ablak felületéhez, ezért nem képes megfelelően ellátni a funkcióját.
 • Repedezetté válás - Olyankor fordul elő igen gyakran, amikor az ablaktörlők segítségével próbálják meg eltávolítani a jeget, vagy az ablaktörlőket száraz szélvédőn használják. Ilyen problémák esetén a szélvédőn koszos csíkok maradnak a tisztítást követően.
 • Eldeformálódás - igen gyakran a közvetlen napsugárzásnak való hosszú időn át tartó kitettség okozza. A magas hőmérséklet hatására a gumi megolvadhat. A problémát az alkatrész ellenőrzése révén lehet kideríteni, illetve abból is észrevehető, hogy piszkos részek maradnak az ablakon.

Autoalkatreszonline24.hu ideális hely pótalkatrész vásárláshoz

Az online webshopunkból olcsón és kényelmesen vásárolhat ablaktörlő gumikat. Autoalkatreszonline24.hu - online ügyfélszolgálatunk szakemberei mindig örömmel segítenek kiválasztani önnek a megfelelő autóalkatrészeket. Az áraink megfizethetők. A rendszeres jelleggel tartott promóciók ideje alatt pedig még alacsonyabb áron vásárolhat meg mindent, amire csak a gépjárműve javításához szüksége lehet. Legyen az ügyfelünk még ma, és vásároljon az otthona kényelméből minőségi autóalkatrészeket kedvező feltételekkel.

Ablaktörlő gumi részére

GYIK - Gyakran ismételt kérdések
Hogyan kell az ablaktörlő lapátokat le- és felszerelni?
Hogyan válasszuk ki a megfelelő méretű ablaktörlő lapátokat?
Melyik ablaktörlő lapátok a legmegfelelőbbek téli körülmények között?
Kosár
#
Az Ön kosara üres